Van Bergenpark

Woningen


2-min.jpg

Residentie Antonius

Het bestaande St. Antoniusgebouw wordt getransformeerd naar 20 koopappartementen. Monumentaal wonen in het pure met allure. De appartementen variëren in grootte van ca. 75 m2 t/m ca. 145 m2 GBO.

Ieder appartement wordt uniek ingepast in het bestaande gebouw met (zonnige) buitenruimtes.

Bekijk hier meer informatie over de appartementen van

Residentie Antonius.

woningen.jpg

appartementen

In het groen worden drie appartementenblokjes gerealiseerd met per gebouw 15 appartementen, variërend in grootte van ca. 78 m2 t/m ca. 92 m2 GBO.

In één van deze blokjes zullen huurappartementen in het middeldure segment worden gerealiseerd. Wie deze appartementen gaat verhuren is nog niet bekend.

Rijwoningen

De rij- en hoekwoningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 117 m2 GBO.

geschakeld.jpg

Geschakelde woningen

De woningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder en hebben een oppervlakte van ca. 135 m2 GBO.

De geschakelde woningen zijn tweekappers, maar dan zonder de garage aan de zijkant. Wel met een gelegenheid tot parkeren achter op eigen erf. De hoekwoning is een vrijstaand geschakelde woning. De Woningen zijn met hun entrees geschakeld aan het aangrenzende 2^1 kap blok

loof.jpg

loofwoningen

De loofwoningen (Living On One Floor) hebben op de begane grond een volledig woonprogramma inclusief slaapkamer en badkamer. De schuine kap op de verdieping is voor de evt. extra slaap-/badkamers. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 114 m2 GBO.

bebo appartementen

De woningen (BEneden – BOven) zijn kleine sociale huur appartementen met een oppervlakte van ca. 50 m2 GBO. Het is nog niet bekend wie deze woningen gaat verhuren.

tweekapper.jpg

2^1 kapwoningen

De 2^1 kapwoningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder. De woningen zijn gepositioneerd op mooie kavels met een eigen garage en oprit. Er zijn in basis 2 typen 2^1 kappers, de kleinere en de grotere. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 125m2 en ca. 153 m2 GBO.